Over Deltek

Know more. Do More. And Profit More with Deltek.

Met het hoofdkantoor in Herndon in de Amerikaanse staat Virginia en meer dan 1.600 werknemers wereldwijd is Deltek de mondiale marktleider op het gebied van ERP-software en informatieoplossingen voor professionele dienstverleners, overheidsleveranciers en overheidsinstellingen. Al tientallen jaren leveren wij het actiegerichte inzicht waarmee onze klanten het potentieel van hun bedrijf kunnen verwezenlijken.

Onze lijst van gewaardeerde klanten omvat onder andere:

 • 98% van de top 100 van leveranciers aan de Amerikaanse federale overheid,
 • 100% van de top 10 van ontwerpbureaus volgens Engineering News Record,
 • 80% van de top 500 van ontwerpbureaus volgens Engineering News Record,
 • ongeveer 80% van de top 200 snelst groeiende consultancybedrijven op het gebied van architectuur, engineering en het milieu volgens ZweigWhite in 2009.
 • vier van de vijf grootste mondiale accountancy- en consultancybedrijven,
 • de drie grootste marketingcommunicatienetwerken ter wereld,

Waarom Deltek?
Deltek is uniek omdat het een ongeëvenaarde combinatie biedt van bedrijfssoftware en informatieoplossingen die zorgen voor het inzicht, de duidelijkheid en de controle die u nodig hebt om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Onze oplossingen, gecombineerd met tientallen jaren sectorexpertise, stellen u in staat om de volgende doelen te bereiken:

 • Meer projecten winnen. Wij leveren zowel de marktonderzoeksinformatie waarmee u kansen kunt identificeren als de software voor businessontwikkeling en customer relationship management (CRM) die uw marketing- en verkoopactiviteiten versnellen.
 • Meer optimaliseren. Met onze geavanceerde oplossingen voor human capital management en resourceplanning haalt u het meeste uit uw mensen. Met de oplossingen van Deltek vindt, behoudt en ontwikkelt u uw kernmedewerkers en optimaliseert u uw facturabele resources door hun beschikbare tijd beter te plannen en de juiste mensen aan de juiste projecten toe te wijzen.
 • Meer beheren en controleren. Onze uitgebreide oplossingen voor financieel management garanderen snelle en nauwkeurige financiële verslaglegging, waardoor u in staat bent geïnformeerde beslissingen te nemen, actie te ondernemen op belangrijke gebieden binnen uw bedrijf en uw organisatie te beheren met behulp van realtime-informatie.
 • Meer compliance. Onze oplossingen voor governance, risicobeheer en compliance stellen u in staat de striktste eisen aan financiële verslaglegging na te leven, onder meer de eisen voor openbaar verhandelde bedrijven en bedrijven die voor de Amerikaanse federale overheid werken.
 • Meer leveren. Onze uitgebreide portfolio van projectmanagementoplossingen garandeert dat uw projecten op tijd en binnen budget worden geleverd, met groeiende winsten en een hogere klanttevredenheid als gevolg.
 • Meer meten. Onze oplossingen voor performancemanagement verzamelen informatie uit verschillende bronnen om het inzicht en de transparantie te leveren die u nodig hebt voor betere realtimebeslissingen en om de gezondheid van uw organisatie te meten.