Evenementen

Wij weten hoe belangrijk het is om cruciale informatie op tijd te krijgen. Door onze jaarlijkse gebruikersconferenties, maar ook door informatiebijeenkomsten voor de sector en online demo's en webcasts begrijpt Deltek dat voorlichting een cruciale voorwaarde is om het potentieel van bedrijven te vergroten. Om die reden organiseren we het hele jaar door talrijke evenementen die gericht zijn op het verbeteren van projectmatig werken, ondersteunende processen en over de ontwikkelingen in de projectwereld.

Webinar

3 juli 2014 

Aanmelden 


Tijdens dit interactieve webinar worden de uitkomsten van het 2014 onderzoek onder meer dan 250 architecten en ingenieursbureaus bediscussieerd met experts uit de branche  van o.a. Antea, NLingenieurs, BNA, de Zwarte Hond, Cepezed en Deltek. Lees meer.

Webinar

  24 juli 2014

Aanmelden

Verbeter uw projecten in 30 minuten - voor projectmatig werkende professionele dienstverleners zoals consultancy, adviesbureaus, IT bedrijven, marketingbureaus.

Met de Deltek projectoplossing krijgt uw bureau weer grip op de projecten, resources, planning en winstgevendheid. In dit webinar van 30 minuten laten wij u zien hoe. Lees meer.
 
Zie voor een overzicht van wereldwijde evenementen Deltek.com.
Deltek Insight 2013 gemist? check www.deltekinsight.com