Project oplossing voor projectorganisaties

Project oplossing

De oplossingen van Deltek zijn specifiek afgestemd op de behoeften van projectorganisaties en ondersteunen het succes van ruim 14.500 organisaties wereldwijd. Als toonaangevende leverancier van enterprise software voor de zakelijke dienstverlening, biedt Deltek ongeëvenaarde platformoplossingen voor project- en financiële ondersteuning:

Deltek Maconomy

Onze project oplossingen zijn ontworpen voor professionele dienstverlenende organisaties als Marketing-en Communicatiebureaus, Management- en IT Consultancy bedrijven en Onderzoeksinstellingen en kennisinstituten.

Deltek Vision

Project oplossingen voor Architecten- en Ingenieursbureaus

Deltek People Planner

Geïntegreerde project oplossingen voor resourceplanning en projectplanning ter ondersteuning van professionele dienstverlenende organisaties.

Deltek First

Vergroot uw omzet en verbeter uw winstgevendheid door uw professionele dienstverlenende organisatie te verbinden met één Cloud ERP systeem. Deltek First Vision Essentials levert alle mogelijkheden die uw organisatie nodig heeft om een compleet overzicht te krijgen over de organisatie en voldoende controle over uw werknemers en projecten.