Deltek University Resource Centre

Benut alle voordelen van de mogelijkheden die Deltek University te bieden heeft, van diepgaande productcursussen tot beste praktijken voor bedrijven tot training die ontwikkeld wordt voor uw unieke situatie.

Klassikale training

Deltek University biedt door docenten geleide, klassikale trainingen voor alle Deltek-producten. Deze populaire en intensieve leervorm geeft studenten praktische ervaring die afgestemd is op de unieke vereisten van hun rol. Onze hooggeavanceerde leerfaciliteiten op goed ingerichte locaties wereldwijd zorgen voor een effectieve en comfortabele trainingservaring. Van klassikale demonstraties tot praktijkoefeningen, de klassikale training van Deltek University biedt een dynamische leeromgeving.

 

eLearning

Training is cruciaal om het potentieel van uw Deltek-bedrijfssoftware en -informatieoplossing te realiseren voor uw bedrijf. Webgebaseerde eLearning maakt onderwijs mogelijk op een manier die gemakkelijk in uw drukke agenda past.

Met de eLearning-modules van Deltek hebben medewerkers thuis, op kantoor of onderweg toegang tot eLearning en leren ze in hun eigen tempo. Klik hier om u vandaag nog in te schrijven voor een eLearning-cursus van Deltek.

Live, virtueel leren voor Deltek-applicaties

De toegankelijkheid en flexibiliteit van training zijn in de hedendaagse economie van essentieel belang voor maximale winst van uw organisatie. Daarom heeft Deltek University live, virtuele en praktijkgerichte trainingen gecreëerd op de gebieden die het belangrijkst zijn voor u en uw organisatie.

Personeel kan optimaal leren in een live, maar virtuele klasomgeving, wat een einde maakt aan reiskosten en tegelijk aanzienlijke waarde oplevert voor uw bedrijf.

Thuis, op kantoor of onderweg leren wordt ondersteund en bedrijven kunnen zich nu inschrijven voor geplande cursussen of hun eigen tijdschema ontwikkelen met grotere flexibiliteit.

Deltek University biedt ongeëvenaarde virtuele online training door gebruik te maken van:

  • gecertificeerde instructeurs,
  • waarheidsgetrouwe applicatiesimulatie,
  • actieve participatie door cursusdeelnemers,
  • stapsgewijze, uitgebreide praktijkactiviteiten,
  • gepersonaliseerde computerlabomgevingen.

Klik hier om u vandaag nog in te schrijven voor een virtuele online cursus van Deltek University.