Tijd en onkosten voor projectorganisaties

Tijd en onkosten

Voor veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening is een snelle en accurate registratie van de urenverantwoordingsstaten een bepalende factor voor het optimaliseren van project- en resourcemanagement, het beheren van kosten en het stimuleren van winstgevende activiteiten.

Deltek biedt oplossingen voor zakelijke dienstverleners in de volgende bedrijfstakken:

architectenbureaus en ingenieursbureaus Management Consultancy en IT Consultancy Marketing en Communicatie bureaus Onderzoeksinstellingen, Kennisinstituten en Research

 Het snel en eenvoudig vastleggen van de hoeveelheid tijd die medewerkers elke dag aan geplande en niet geplande activiteiten besteden – inclusief het beantwoorden van e-mails en telefoontjes van klanten, afleggen van bezoekjes en andere kortdurende diensten – is essentieel voor het verhogen van het aantal verantwoorde, en vervolgens daadwerkelijk gefactureerde uren.

De uitdrukking 'tijd is geld' is misschien inmiddels een dooddoener, maar als het bestaansrecht van een bedrijf afhangt van op tijd gebaseerde diensten, dan is de urencontrole van vitaal belang voor de winstgevendheid van het bedrijf als geheel. Daarin is de urencontrole het uitgelezen onderwerp voor elk bedrijf dat graag de vruchten wil plukken van het automatiseren, stroomlijnen en optimaliseren van zijn bedrijfsprocessen. Uiteindelijk is het de tijd van de medewerkers die de belangrijkste inkomstenbron vormt en binnen de bedrijfstak van de zakelijke dienstverlening is het bewaken van de tijd die aan afzonderlijke taken en projecten wordt besteed, grotendeels bepalend voor de winstgevendheid.

Gerelateerde platformoplossingen voor project- en financiële ondersteuning:

Deltek Maconomy voor professionele dienstverleners Deltek People Planner voor resourceplanning Deltek Vision voor architecten en ingenieurs

De oplossingen van Deltek voor tijd- en kostenregistratie helpen bedrijven in de zakelijke dienstverlening om:
  • De administratieve belasting van hun medewerkers te beperken
  • De aan een project besteedde tijd en kosten inzichtelijk te maken
  • De besluitvorming te verbeteren d.m.v. business intelligence- en rapportagefunctionaliteit
  • De verwerkingstijd voor payroll en onkosten te verkorten
  • Aan wet- en regelgeving te voldoen