Architecten- en Ingenieursbureaus

Deltek Project-ERP voor Architecten- en Ingenieursbureaus

Architecten- en ingenieursbureaus moeten presteren in een veranderende zakelijke omgeving. Om bouw- en adviesprojecten succesvol te laten verlopen, moet er aan een aantal specifieke uitdagingen worden voldaan. En dat vereist een uitgebreide suite aan managementtools. Met de projectmanagementsoftware van Deltek kunnen architecten- en ingenieursbureaus efficiënter werken en de omzet verhogen.

Deltek is de grootste leverancier voor oplossingen in deze bedrijfstak, en kan u helpen meer opdrachten binnen te halen in nieuwe marktsegmenten, tegen lagere risico's en kosten en met meer zekerheid.

In tegenstelling tot producten van de concurrentie, worden de oplossingen van Deltek voor architecten- en ingenieursbureaus wereldwijd ondersteund, voor slagvaardig, flexibel en gecoördineerd beheer van een indrukwekkend scala aan contracten en projecten.

Verhoog de efficiëntie met projectmanagementsoftware

Architecten- en/of ingenieursbureaus zijn bij uitstek projectgestuurde ondernemingen. De noodzaak om projecttijd en -kosten te beheren voor een veelvoud van projectactiviteiten en onder uiteenlopende contractuele voorwaarden, resulteert in complexe management- en operationele uitdagingen - uitdagingen die Deltek voor u kan oplossen.

Met onze software kunnen ondernemingen in deze bedrijfstak gerust zijn dat de projectdeadlines worden gehaald en dat de resources efficiënter worden beheerd. Deltek helpt architecten- en ingenieursbureaus de meest nijpende uitdagingen aan te gaan:

  • Het vastleggen, presenteren en verspreiden van belangrijke project-, financiële en marketinginformatie.
  • Het managen van resources en kostenbewaking.
  • Voldoen aan de normen voor financieel beheer.
  • Het opbouwen van de juiste projectportfolio.
  • Nieuwe projecten winnen.
  • En uiteindelijk het stimuleren van hoge en duurzame winstmarges.

Managers hebben alle tools tot hun beschikking om actuele rapporten in te zien, de informatie te beoordelen en goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Gecombineerde oplossingen voor architecten- en ingenieursbureaus

Naast de projectmanagementsoftware voor architecten- en ingenieursbureaus, grijpt de Deltek suite met zijn schaalbare en flexibele oplossingen ineen tot een geïntegreerd platform voor de groei van uw bedrijf.

ERP ingenieurs bureau: Deltek Vision voor architecten en ingenieursDe wereldmarktleider in webgebaseerde enterprise software-oplossing voor Architecten- en Ingenieursbureaus, met meer dan 4.500 bedrijven die vertrouwen op Deltek bij het leiden van hun onderneming.


Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat de projectmanagementsoftware van Deltek voor uw Architecten- of Ingenieursbureau kan betekenen.