Rapport Nieuwe Projecten

Nieuwe projecten in de Ingenieursbranche

In november 2012 organiseerden NLingenieurs en Deltek de themamiddag 'Nieuwe projecten in de ingenieursbranche' in Leiderdorp bij Informatiecentrum A4. De themamiddag ging over de grootste uitdaging in de branche, het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Download hier het rapport Nieuwe Projecten in de Ingenieursbranche.

Nieuwe Projecten in de Ingenieursbranche Rapport 2013NLingenieurs en Deltek onderzochten in de eerste helft van 2012 de trends en uitdagingen in de ingenieursbranche, gevolgd door interactieve workshops met managers van ingenieursbureaus. Het binnenhalen van nieuwe opdrachten werd door managers van Nederlandse en Belgische ingenieursbureaus als grootste uitdaging gezien. Vorig jaar werd klanttevredenheid nog als grootste uitdaging gezien.

Rapport over het winnen en creëren van nieuwe projecten

Dit rapport is een verslag van de themamiddag die ging over het winnen en creëren van nieuwe projecten. Met inkopers van ingenieursdiensten uit de industrie en experts uit de branche werden onderscheidende en vernieuwende manieren van projectacquisitie bediscussieerd.

Onderwerpen rapport:

Marktkansen, Financial Engineering, Onderscheidend vermogen in acquisitie trajecten en praktische Do’s-and-don’ts bij verkoop van projecten

Download hier de presentaties >> 

Fotoimpressie, klik hier >>