Verbeter de bezettingsgraad

Zowel in goede als slechte economische tijden is de sleutel tot zakelijk succes voor zakelijke dienstverleners de vraag of zijn hun resources kunnen optimaliseren en zo de winstgevendheid verhogen. Het optimaliseren van uw resources voor een verbeterde bezettingsgraad is voor sommigen best een uitdaging, maar door de implementatie van een robuuste oplossing voor planning en resource management, specifiek voor uw bedrijfstak, hebt u de oplossing bij de hand.

Deltek biedt oplossingen voor zakelijke dienstverleners in de volgende bedrijfstakken:

architectenbureaus en ingenieursbureaus Management Consultancy en IT Consultancy Marketing en Communicatie bureaus Onderzoeksinstellingen, Kennisinstituten en Research

Als mensen uw belangrijkste resource zijn, is het cruciaal om het voor uw werknemers gemakkelijker te maken hun tijd en andere relevante gegevens in uw bedrijfssysteem in te voeren. Met de Deltek recourceplanningstools realiseert u een betere bezettingsgraad doordat uw medewerkers hun tijdregistratie via bekende gemeenschappelijke applicaties kunnen uitvoeren.

Gerelateerde platformoplossingen voor project- en financiële ondersteuning:

Deltek Maconomy voor professionele dienstverleners Deltek People Planner voor resourceplanning Deltek Vision voor architecten en ingenieurs

Resourcemanagers kunnen uw langtermijnprojectpijplijn afstemmen op uw geplande capaciteit en collectieve vaardighedenset, zodat uw strategische en tactische werving, onderaanbestedingen en organisatorische ontwikkeling effectief worden ondersteund.

Neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken met het meetbare effect dat een Deltek-oplossing kan hebben op het verbeteren van uw bezettingsgraad.

Ontdek de voordelen van een Deltek ERP-oplossing voor u als zakelijke dienstverlener:

        • Op feiten gebaseerde besluitvorming
        • Verbeter de factureerbaarheid 
        • Verbeter de cashflow 
        • Maak projecten winstgevender 
        • Verbeter de bezettingsgraad 
        • 
Nieuwe klanten en opdrachten binnenhalen