Haal nieuwe opdrachten en klanten binnen

Zorg dat uw bedrijf een tastbare en aanzienlijke voorsprong op de concurrentie behaalt door de klant binnen uw onderneming centraal te zetten.

Deltek biedt oplossingen voor zakelijke dienstverleners in de volgende bedrijfstakken:

architectenbureaus en ingenieursbureaus Management Consultancy en IT Consultancy Marketing en Communicatie bureaus Onderzoeksinstellingen, Kennisinstituten en Research

Uw zakelijke succes hangt af van de vraag of uw waardevolle bedrijfsinformatie ook in handen komt van de mensen die deze het hardst nodig hebben - en de productiviteit en verkoop wordt gestimuleerd. Met de ERP-oplossingen van Deltek, krijgen de sleutelfiguren in uw organisatie de tools in handen die zij nodig hebben om de strategische beslissingen voor de toekomst te kunnen nemen en om in te schatten welke potentiële klanten het meest winstgevend zullen zijn en dit in opdrachten om te zetten. Door de informatie over klanten en prospects voor de gehele organisatie toegankelijk en hanteerbaar te maken, wordt de accountcoördinatie op een hoger plan getild.

Verkoopmanagers weten welke klanten winst opleveren en welke niet. Hierdoor kunnen ze zich richten op het binnenhalen van de juiste business. Op basis van eerdere prijsstellingen en bedrijfsprestaties kunnen verkoopmedewerkers vlot een prijsopgave maken voor nieuwe business, en ze weten wat het u kost om deze binnen te halen.

Account managers kunnen doorlopende activiteiten voor hun klanten over de grenzen van afdelingen en zelfs business units heen volgen. En daarmee kunnen zij zowel de klantenservice als de interne coördinatie verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken met het meetbare effect dat een Deltek-oplossing kan hebben op de acquisitie van nieuwe opdrachten.

Gerelateerde platformoplossingen voor project- en financiële ondersteuning:

Deltek Maconomy voor professionele dienstverleners Deltek People Planner voor resourceplanning Deltek Vision voor architecten en ingenieurs

Ontdek de voordelen van een Deltek ERP-oplossing voor u als zakelijke dienstverlener:

        • Voor op feiten gebaseerde besluitvorming 
        • 
Verbeter de factureerbaarheid 
        • 
Verbeter de cashflow 
        • Maak projecten winstgevender 
        • Verbeter de bezettingsgraad 
        • Haal nieuwe opdrachten en klanten binnen